Comanda, Plata si Livrare

Pentru a comanda produsele noastre trimiteti e-mail la adresa support@passionforluxe.ro cu detaliile personale (nume, prenume, adresa, date contact) si lista produselor (categorii si coduri produse, nr. bucati) pe care doriti sa le comandati. Noi va vom contacta pentru a clarifica urmatorii paşi ai comenzii si modalitatile de plata (avans si restul sumei de achitat). Avansul pentru produse se face la plasarea comenzii pentru care veti primi confirmare din partea societatii noastre, iar restul sumei datorate se face inainte de livrarea produselor, prin virament bancar in contul firmei. In cazul in care, din diverse motive independente de vointa vanzatorului, un produs nu poate fi livrat, se poate inlocui cu un alt produs cu acelasi pret sau se returneaza suma platita ca avans pentru produsul nelivrat.

Va rugam verificati atent detaliile produsului (cod, dimensiuni etc.).

Toate produsele sunt importate si de aceea poate dura circa 3 luni de la confirmarea comenzii pana la primirea produselor care nu sunt pe stoc.

Suma totala afisata la ‘Cosul dumneavoastra’ este doar un pret estimativ al produselor (deoarece de exemplu, e afistat pretul unui scaun, sau al unui tip de pat, insa daca se comanda alt tip de pat din acelasi cod, sau mai multe scaune, pretul difera). De aceea pentru evaluarea finala corecta a comenzii dvs. trebuie sa trimiteti e-mail cu lista exacta de produse, fiecare cu denumire, detalii, cod, si numarul de bucati dorite din fiecare produs, si acele produse se vor regasi pe factura pe care o vom emite catre dumneavoastra.

Costul transportului produselor nu este inclus in pret.