Sunteti in: Home > Produsele Passion for Luxe

Produsele Passion for Luxe

Produsele noastre cuprind stiluri si game variate de mobilier veritabil si obiecte de decoratiuni interioare precum candelabre, cu caractere unice si calitate superioara astfel incat sa confere personalitate deosebita oricarei locuinte.

Principalele categorii de produse includ:

MOBILIER: mobila dormitor, noptiere, comode, masute machiaj, dressing ori sifoniere, mobilier dining, mobila de birou si living, confectionate din diverse tipuri de lemn natural, mai ales din stejar, cu ornamente sculptate in principal de mana – handmade, din piele si materiale textile de calitate, cu o paleta variata de culori.

OBIECTE DE ILUMINAT: candelabre, lampi si alte obiecte de iluminat elegante, cu design variat, clasice, traditionale sau contemporane, facute din diverse combinatii de cristale, metal si alte materiale care confera produselor o stralucire unica ce va potenta frumusetea oricarei incaperi.


Urmeaza-ti dorinta si lasa-ti adevarata fiinta sa infloreasca in mijlocul unui mobilier cu personalitate! Transforma-ti casa intr-un camin nu numai elegant, ci si foarte primitor!

Modelele deosebite de mobilier oferite de Passion for Luxe sunt confectionate din lemn masiv, natural, din stejar, cu insertii de nuc, in multiple combinatii cu materiale textile si piele. Nuantele variate, formele elegante, obiectele de calitate premium, decorate manual, redefinesc conceptul de lux si estetica in domeniul designului interior!

Produsele noastre va deschid poarta spre o lume noua, unde stilul, frumusetea si arta se impletesc pentru a va pune in lumina caracterul nobil si gustul pentru originalitate!