Sunteti in: Home > Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Utilizarea Website-ului

Vizitarea şi cumpărarea produselor de pe site-ul www.passionforluxe.ro implică acceptarea şi respectarea termenilor şi condiţiilor stabilite de către administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea corespunzătoare a acestui website, care este deţinut şi administrat de SC MEGA LIFE SRL, se recomandă citirea cu atentie a termenilor şi condiţiilor de mai jos. Administratorii acestui site îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile oricând, fără nicio notificare. De aceea, vă rugăm să reveniţi pe aceasta pagina de fiecare dată când utilizaţi site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor şi condiţiilor de utilizare.

Utilizarea şi implicit vizitarea acestui site se pot face numai dacă sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare. În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii, vă rugăm să încetaţi să mai accesaţi sau să folosiţi în orice fel site-ul www.passionforluxe.ro.

2. Preţuri

Pe site-ul www.passionforluxe.ro avem toate preturile afişate în EURO şi conţin TVA. Preţurile sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afişate, SC MEGA LIFE SRL rezervându-şi dreptul de a le modifica oricând, fără nici un preaviz sau notificare.

Pentru a comanda produsele noastre, va rugam sa ne trimiteti e-mail la support@passionforluxe.ro cu datele dvs. personale şi lista de produse (cod, denumire, nr. bucati), iar noi va vom contacta pentru a clarifica urmatorii paşi ai comenzii si modalitatile de plata (avans si restul sumei de achitat). Menţionăm că dupa ce s-au stabilit toti termenii comenzii cu dvs., o comandă deja confirmată de societatea noastra prin e-mail, nu mai poate fi anulată, iar produsele odată comandate si livrate nu pot fi returnate.

3. Datele Personale

Conform Legii Nr.677/2001, cu privire la protecţia persoanelor privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, vă informăm că firma noastră colectează datele personale în vederea gestionarii comenzilor, produselor şi propriilor materiale informaţionale, promoţionale şi publicitare către clienţii săi. Prin contactarea firmei prin intermediul site-ului www.passionforluxe.ro sau e-mail, vă daţi acordul expres şi neechivoc ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către SC MEGA LIFE SRL şi ulterior arhivate în serverul securizat al firmei. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât şi în scopul desfaşurării de către societatea noastră a activităţilor de marketing direct.

SC MEGA LIFE SRL este înregistrată la ANSPDCP cu numărul 20519 din 13.07.2011 şi va prelucra, publica şi utiliza datele personale, fără alte obligaţii sau plăţi faţă de dumneavoastră pentru acţiuni de marketing direct. Datele dumneavoastră personale nu vor fi dezvăluite altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însa ele vor putea fi transmise autorităţilor în drept pentru verificarea tranzacţiilor comerciale sau altor autorităţi, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date.

Firma noastra nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderile şi/sau furturile de informatii cauzate de defecţiuni ale soft-ului cu care este conceput şi găzduit site-ul. În condiţiile în care, ulterior creării unui cont utilizator, nu mai doriţi ca SC MEGA LIFE SRL să folosească datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne transmiteţi prin poştă o cerere simplă în acest sens la adresa noastră: Sibiu, Calea Poplacii, Nr. 104, 550154, Romania. În astfel de situatii, contul utilizator al dumneavoastră va fi şters din serverele SC MEGA LIFE SRL, iar datele dumneavoastră personale vor fi depersonalizate fiind păstrate în continuare în scopuri de evaluare si arhivare statistică.

4. Limitele Responsabilităţii

SC MEGA LIFE SRL are în vedere, în cadrul site-ului, să ofere clienţilor săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conţinut al site-ului www.passionforluxe.ro este completă sau total lipsită de erori. Deoarece societatea noastra importa produsele de la diversi producatori straini, detaliile produselor (dimensiuni, materiale etc.) sunt in conformitate cu detaliile furnizate de producatori. Culoarea produselor din imagini este aproximativa si e posibil sa nu reflecte exact realitatea, deoarece la fotografiere, culoarea fiecarui produs e influentata de factori variati, ca de exemplu, reflexia luminii si unghiul de captare.

SC MEGA LIFE SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru niciun tip de elemente neconforme si pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunţarea în prealabil ale structurii, preţurilor sau informaţiilor de pe site.

5. Drepturi Autor/ Copyright

Site-ul www.passionforluxe.ro şi conţinutul său este protejat conform legii dreptului de autor şi legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al SC MEGA LIFE SRL a oricăror elemente aparţinând site-ului SC MEGA LIFE SRL se pedepseşte în conformitate cu legislaţia în vigoare. Societatea noastră îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informaţiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiţia de a nu modifica simbolurile şi textul cu privire la copyright şi drepturile de autor. Societatea nu conferă dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral website-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, designul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societăţii. Vizitatorul/ Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afişa, publica, reproduce, acorda licenţe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informaţie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui website. Vă informăm ca Passion for Luxe este marca înregistrată, proprietatea SC MEGA LIFE SRL, iar orice utilizare a mărcii fără acordul societăţii se pedepseşte după lege.

6. Comentarii şi Comunicare

Oricine vizitează site-ul poate face comentarii şi diverse alte comunicări pe adresa de e-mail support@passionforluxe.ro atâta timp cât conţinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninţător sau defăimător. Societatea noastră încurajază comunicările care transmit informaţii, sugestii, întrebări, idei cu privire la site-ul, produsele şi serviciile oferite pe website-ul www.passionforluxe.ro. În situaţia în care ne sunt trimise documente şi informaţii, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poştă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societăţii dreptul nelimitat, irevocabil şi gratuit de a utiliza, modifica, adapta, reproduce, de a distribui şi prezenta aceste informaţii/ date prin toate mijloacele posibile.